Daniela Crudu primește de la pretendenții ei în reality show-ul Burlăcița, printre altele, lenjerie intimă, un contract prenupțial, un card bancar și chiar un inel.

„Burlăcița” Daniela Crudu își cunoaște pretendenții miercuri, 9 septembrie, de la 20:30, atunci când Antena 1 difuzează prima ediție din acest sezon al reality show-ului.

Îmbrăcați la patru ace, ferchezuiți și deciși să facă o primă impresie impecabilă, cei 20 de bărbați care speră să își câștige în prima ediție biletul de avion spre Toscana își fac o apariție de zile mari.

Unii mizează pe costume spectaculoase și surprinzătoare, alții pe șarmul personal și pe măiestria cu care stăpânesc cuvintele dulci, dar absolut toți vin înarmați cu un cadou pentru „Burlăcița” pe care speră să o seducă.

Daniela va fi surprinsă cu lenjerie intimă, un tablou, un rac viu, plăcinte poale-n brâu, un contract prenupțial, un card bancar și chiar un inel. Ce motivație au la bază aceste daruri și ce explicații îi dau bărbații Danielei, telespectatorii Antena 1 vor afla urmărind prima ediție a show-ului.

Vizibil încântată de toată atenția care i se acordă, dar și de bărbații aleși pe sufletul ei, Daniela știe că alegerea celor 10 pretendenți care o vor însoți în Toscana va fi una dificilă.

Radu Vâlcan, prezentatorul reality show-ului, o va susține și o va ajuta de fiecare dată când va simți că Daniela este emoționată sau indecisă.

Cert este că șansele ca ea să se îndrăgostească până peste cap sunt foarte mari. „Nu știu ce mi se întâmplă, dar simt că în prezența lui mă cam pierd puțin”, va recunoaște „Burlăcița”, cea care pare săgetată de Cupidon de la prima vedere. Cine este bărbatul care îi stârnește aceste sentimente, miercuri, de la 20:30, la Antena 1.

cruduta - cadouri burlacicruduta - concurentcruduta - contract