Irina Begu şi Monica Niculescu, victorie dramatică la Australian Open în proba de dublu feminin

Irina Begu şi Monica Niculescu, victorie dramatică la Australian Open în proba de dublu feminin
loading...

Irina Begu şi Monica Niculescu s-au calificat vineri dimineaţă în optimi de finală la dublu la Australian Open, după două ore de joc cu australiencele Jessica Moore/Ellen Perez.

Irina Begu și Monica Niculescu, favorite zece ale probei de dublu, s-au impus cu mare dificultate în faţa australiencelor Jessica Moore şi Ellen Perez.

Româncele au pierdut primul set cu 3-6, l-au câştigat apoi pe al doilea cui 6-3, iar în deciiv s-au impus cu 7-5. Partida a fost una dramatică și a durat 2 ore și 10 minute.

În primul set, la 4-3, Moore și Perez au făcut singurul break și au câștigat setul. Partea a doua a avut un scenariu asemănător. Begu și Niculescu au făcut break la 3-2 și au trimis meciul în decisiv.

În ultimul set, româncele au fost conduse cu 4-2, dar au revenit și au preluat conducerea cu 5-4. La scorul de 5-5, Begu și Niculescu au mai făcut un break și au servit cu succes pentru câștigarea meciului.

În optimi, Begu și Niculescu vor înfrunta perechea învingătoare a meciului Nadiya Kichenok/Anastasia Rodionova – Kristyna Pliskova/Dona Vekic.

Perechea Raluca Olaru/ Olga Savchuk  a fost eliminată de cuplul Lucie Safarova/ Barbora Strycova, scor 2-6, 2-6.

Categories: SPORT

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*