Iohannis a luat foc. Liviu Dragnea, lovitură în SUA. A luat cina cu Donald Trump

Iohannis a luat foc. Liviu Dragnea, lovitură în SUA. A luat cina cu Donald Trump
loading...

Liviu Dragnea, președinte al Camerei Deputaților, lovitură dură pentru Iohannis, în SUA. Președintele PSD a luat miercuri seară, cina cu Donald Trump, noul Președinte al SUA.

Spre disperarea lui Klaus Iohannis, Liviu Dragnea a dat o lovitură de imagine, uriașă în Statele Unite ale Americii. A cinat la aceeași masă cu Donald Trump.

Mesajul lui Trump transmis lui Dragnea: România e importantă pentru noi

Liviu Dragnea a dat mâna cu Trump și a schimbat câteva cuvinte cu acesta. Imaginile de la cina festivă în cerc restrns cu noul Președinte al SUA, au fost publicate de Liviu Dragnea pe pagina sa de facebook.

„Aseară am avut onoarea de a participa, împreună cu premierul Sorin Grindeanu, la o cină în format restrâns alături de Președintele ales al Statelor Unite ale Americii, domnul Donald Trump. I-am transmis președintelui dorința noastră de a duce parteneriatul strategic dintre #România și #SUA la un alt nivel. Președintele Donald Trump mi-a răspuns: “We will make it happen! Romania is important for us!” A fost un dialog cald și deschis”, a scris Dragnea pe facebook.

Deranjat de faptul că Trump l-a ignorat, Klaus Iohannis a emis un comunicat de presă în care susține că Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea și Premierul Grindeanu, NU reprezintă Statul român.

”Conform practicii Statelor Unite ale Americii privind ceremoniile de inaugurare a noilor președinți, șefii misiunilor diplomatice acreditați la Washington sunt singurii care îi reprezintă oficial pe șefii de stat și guvernele lor la evenimentele de învestitură. Nicio delegație străină, cu atât mai puțin șefi de stat sau de guvern, nu este, potrivit acestei cutume, invitată oficial cu această ocazie. Această regulă a fost reconfirmată explicit și cu ocazia învestirii Președintelui Donald Trump, astfel cum a fost subliniat în invitația trimisă de către Departamentul de Stat, în numele Comitetului Congresional Comun privind Ceremoniile Inaugurale, tuturor misiunilor diplomatice din Washington. Delegații formate din reprezentanți ai unor instituții sau partide care participă la evenimente organizate în marja ceremoniilor oficiale inaugurale nu reprezintă oficial statul român. România va fi reprezentată, conform practicii amintite, de ambasadorul României în Statele Unite ale Americii”, se arată în comunicatul de presă al Administrației Prezidențiale.

dragnea cina trump

Categories: ȘTIRI

About Author

Comments

 1. mariano197761
  mariano197761 19 January, 2017, 21:48

  Intradevar sta la masa Dragnea cu Trump…..am dat Zoom Imagine….am observat ca isi dau de la unul la altul sarea…Trump ii toarna in pahar lui Dragnea….Mai urmeaza sa mearga la Moscova Dragnea sa traga o bauta si cu Putin…

  Reply this comment
 2. Viorel Georgescu
  Viorel Georgescu 19 January, 2017, 22:07

  de maine vor sari tv sri si lingaii de clante …cu comentarii care mai de care mai tampite..singurul comentariu care ar trebui sa fie :cat mai multe maini de romani stranse de D. Trump pot face mult bine Romaniei..nu conteaza ca e Nadia , Hagi , Dreagnea , Grindeanu …Maior..etc…atata timp cat sant romani , si mai sant si politiceni cu atat mai bine

  Reply this comment
 3. Coldea
  Coldea 19 January, 2017, 22:51

  Se oftica, hotul de case si traficantul de copii. Mare paguba !

  Reply this comment
 4. maricica
  maricica 20 January, 2017, 08:52

  Dragnea este eroul zilei ! sa moara dusmanii .

  Reply this comment
  • zara
   zara 21 January, 2017, 16:34

   Da e adevarat dar am si eu o intrebare;cit l-au costat sau mai degraba cat ne-au costat cele 3 poze?

   Reply this comment
 5. gogu strigoi
  gogu strigoi 20 January, 2017, 09:02

  Asadar, Trump se roaga de vreo 2 luni de care mai de care sa vina sa presteze la investirea lui, toti zic pas. Toate starurile din State il detesta si il comenteaza cu fiecare ocazie. Pentru Dragnea si animalutul lui de companie, bichonul de Grindi, e mare motiv de mandrie. Daca traia Hitler, Dragnea era in stare sa se pozeze si cu asta. E faimos, este. Il cunoaste o lume intreaga, il cunoaste. Aia e. Hai cu poza!

  Reply this comment

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*