Show-ul matrimonial “Puterea Dragostei” se aproprie cu pasi repezi de marea premiera, luni, la ora 10:00, la Kanal D! Filmarile sunt in toi, la Istanbul, concurentii se adapteaza si ei in casele care le-au fost destinate. Fetele au avut o surpriza extrem de frumoasa la intrarea in casa.

Este locul in care vor petrece mare parte din timpul lor de acum inainte, asa ca fiecare dintre concurente si-a personalizat cumva “coltisorul” si si-a pus pe perete fotografii personale.

Spatioasa, viu colorata, cu multe locuri de relaxare, casa fetelor se va dezvalui in totalitate telespectatorilor, incepand de luni, de la ora 10:00, cand Andreea Mantea va da startul emisiunii “Puterea Dragostei”, la Kanal D.

Andreea Mantea a oferit cateva indicii pretioase despre fetele si despre casa in care vor locui acestea, pe parcursul show-ului cu povesti de dragoste suta la suta autentice.

“Fetele sunt foarte frumoase, sensibile si la fel ca si baietii, au venit aici, la <Puterea Dragostei>, cu dorinta de a-si gasi iubirea. Ma bucur tare mult ca le-am cunoscut si de abia astept sa fiu alaturi de ele si de baieti, pe parcursul acestei minunate experiente”, a spus Andreea Mantea.

Nu ratati „Puterea dragostei”, din 19 noiembrie, de luni pana vineri, de la ora 10:00 si de la ora 13:00, si sambata, 24 noiembrie, prima Gala a acestei emisiuni, incepand cu 15:00, numai la Kanal D!

Casa fetelor, Puterea Dragostei_Kanal D (1)Casa fetelor, Puterea Dragostei_Kanal D (2)Casa fetelor, Puterea Dragostei_Kanal D (3)Casa fetelor, Puterea Dragostei_Kanal D (4)