Iată ce pretenții are ENRIQUE IGLESIAS pentru concertul de la București

Iată ce pretenții are ENRIQUE IGLESIAS pentru concertul de la București
loading...

Starul latino-pop, Enrique Iglesias vine joi, 12 mai la Romexpo, să îi distreze pe spectatorii romani, cu mega show-ul ”Sex and Love”, ce va cuprinde cele mai cunoscute melodii din repertoriul său.

Pregatirile pentru acest concert au intrat in linie dreapta. Organizatorul Art BG Romania, respectacu strictete toate conditiile impuse de managementul artistic, ce vizeaza pe de o parte calitatea intregii productii artistice, iar pe de alta parte asigurarea unui nivel ridicat de confort, solicitat de artist. Staff-ul lui Enrique Iglesias, alcatuit din 30 de persoane, va avea grija ca sunetul sa fie impecabil si se vor ocupa indeaproape de cele mai mici detalii, astfel incat toti spectatorii sa ramana cu amintirea unui concert de exceptie.

Desi, cerintele nu sunt la fel de extravagante ca ale altor artisti de notorietate internationala, Enrique Iglesias a solicitat ca pe toata perioada sederii sale la Bucuresti sa se deplaseze cu o masina Mercedes din gama de lux, sa fie cazat in apartamentul prezidential al unui hotel de cinci stele din capitala, unde va beneficia de servicii spa de relaxare, dupa concert.

Preferintele sale culinare vor fi lasate pe mana unui specialist in gastronomie, caci organizatorii au avut misiunea de a-i asigura artistului un bucatar personal. Prin urmare,inainte si dupa concert, acesta va fi la dispozitia artistului pentru a-i preparadiferite preparate din muschi de vita, import America de Nord, servit cu clorofila de spanac, curcan, pestesi pui,la gratar sau la cuptor, legume coapte sau blanche, dar si mai multe retete de sushi, cu ton, somon sau creveti salbatici de Australia. Artistul a ales Jubile pentru a-i asigura atat in backstage cat si dupa concert tot ceea ce a cerut in materie de preparate culinare! Jubile are o bucatarie variata si, in plus, reinterpreteaza si bucataria romaneasca. Enrique Iglesias este tentat sa guste si din preparatele culinare autohtone, dandu-i astfel bucatarului posibilitatea de a-i pregati si specialitati rafinate din bucataria romaneasca.

Cabina din spatele scenei va fi dotata cu o canapea din piele, masa de cafea,plante ornamentale si un perete din oglinda, cu lumini. Din aceasta incapere nu va lipsi cafeaua, ceaiul, apa plata, gheata, diverse sortimente de bauturi racoritoare, sucuri naturale si energizante. In plus, artistul va servi un amestec interesant preparat din suc de aloe, radacina de ghimbir, lamai, capsuni si miere.

Meniu special pentru Enrique Iglesias la Bucuresti!

Muschi de vita din America de Nord, asezonat cu clorofila de spanac si trufe proaspete culese din Padurea de la Viscri!

Furnizorul Casei Regale, Jubile Catering, va fi responsabil cu rasfatul papilelor gustative ale solistului. Chef-ul Iulian Șușală se va ocupa sa pregateasca un meniu ca la carte pentru Enrique Iglesias, caruia ii va respecta din plin preferintele culinare.

Organizatorii au avut misiunea de a-i asigura artistului un bucatar personal. Prin urmare, inainte si dupa concert, acesta va fi la dispozitia lui Enrique pentru a-i prepara diferite specialitati din muschi de vita, import America de Nord, servit cu clorofila de spanac, curcan, peste si pui,la gratar sau la cuptor, legume coapte sau blanche, dar si mai multe retete de sushi, cu ton, somon sau creveti salbatici de Australia.

Artistul a ales Jubile pentru a-i asigura atat in backstage cat si dupa concert tot ceea ce a cerut in materie de preparate culinare!

Jubile are o bucatarie variata si, in plus, reinterpreteaza si bucataria romaneasca. Enrique Iglesias este tentat sa guste si din preparatele culinare autohtone, dandu-i astfel bucatarului posibilitatea de a-i pregati si specialitati rafinate din bucataria romaneasca.

Starului i se pregateste un meniu de cinci stele! Jubile il va rasfata pe Enrique Iglesias cu urmatoarele preparate:

– Piept de pui invelit in Panceta cu ciocanel confiat, gatit timp de 4 ore la 56 grade in mediu controlat, servit cu piure de morcov si florete de brocolli si conopida

– Red mullet, peste cu carnea rosie si frageda adus din zona Marii Mediteraneene, servit cu piure fin de mazare si un sos de lime cu sofran

– Muschi de vita adus special pentru Enrique Iglesias din America de Nord asezonat cu clorofila de spanac si delicioasele ciuperci Chanterelle aduse din Sudul Frantei – Gustul Ciobanului

– un preparat savuros, din bucataria romaneasca reinterpretata, facut din mamaliga fiarta in lapte, trufe culese din Padurea de la Viscri, oua de prepelita, chipsuri de chorizo si spuma de telemea de oaie

Cabina din spatele scenei va fi dotata cu o canapea din piele, masa de cafea, plante ornamentale si un perete din oglinda, cu lumini.

Din aceasta incapere nu va lipsi cafeaua, ceaiul, apa plata, gheata, diverse sortimente de bauturi racoritoare, sucuri naturale si energizante. In plus, artistul va servi un amestec interesant preparat din suc de aloe, radacina de ghimbir, lamai, capsuni si miere.

Categories: SHOWBIZ

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*