Scene demne de filmele horor pe o stradă din orașul Popești Leordeni din Județul Ilfov. Un bărbat s-a plimbat minute bune pe stradă cu un cuțit înfipt în piept.

Panică luni seară la Popești Leordeni. Localnicii au fost șocați să vadă pe stradă un bărbat ce avea înfipt în piept un cuțit.

Un bărbat a provocat un accident rutier în Popești Leordeni, din gelozie. În urma accidentului, patru persoane au ajuns la spital.

Şoferul care a provocat accidentul ar fi lovit intenţionat maşina în care se afla rivalul său, după mai multe şicane în trafic.

Cei doi bărbaţi ar fi coborât ulterior din maşini şi s-ar fi luat la bătaie.

Bărbatul care a provocat incidentul a fost transportat la Spitalul Bagdasar Arseni, în timp ce bărbatul atacat a fost dus la Spitalul Floreasca.

Potrivit martorilor, bărbatul atacat și-a înfipt un cuțit în piept și s-a plimbat câteva minute pe stradă, în apropiere de locul accidentului, până la venirea ambulanței.

Bărbatul care s-a aflat la originea incidentului este cercetat de poliţişti pentru loviri şi alte violenţe, ultraj şi tulburarea liniştii publice.

foto> digi24.ro