Gina Pistol se alătură echipei „Chefi la cuțite”, noul show culinar pe care Antena 1 îl pregătește în această primăvară. În calitate de prezentatoare a emisiunii, seducătoarea blondă va aduce savoare bucătăriei care devine câmpul de luptă dintre cei trei chefi.

Astfel, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu vor avea parte și de o prezență feminină în deja celebrul lor trio.

„Pentru mine este o mare plăcere să lucrez cu ei. Nu suntem la prima colaborare, noi ne-am înțeles bine dintotdeauna, așa că nu pot să fiu decât foarte fericită că am fost cooptată în acest proiect. În plus, mă simt foarte mândră să lucrez din nou cu echipa Monei Segall, cea cu care am colaborat la atâtea emisiuni frumoase”, spune Gina.

Frumoasa prezentatoare a show-ului „Chefi la cuțite” recunoaște că misiunea sa este aceea de a sta de vorbă cu concurenții și susținătorii acestora, de a le afla poveștile, de a prezenta probele prin care vor trece și de a surprinde cele mai tari reacții ale acestora. „Am ocazia să cunosc oameni faini, talentați, haioși, oameni cu care eu împart pasiunea pentru bucătărie și de la care aflu o mulțime de secrete culinare. Recunosc, mă bucur că nu sunt concurent și că nu trebuie să îndur privirea tăioasă a lui chef Bontea sau criticile lui chef Scărlătescu, deși în afara concursului toți trei sunt niște băieți extraordinari”, mai povestește aceasta.

Gina Pistol a început deja filmările pentru „Chefi la cuțite” și, în calitate de prezentatoare, spune că a avut ocazia să întâlnească mulți oameni frumoși, cu povești impresionante.

„În această primă etapă a show-ului, preslecțiile se desfășoară pe nevăzute. Adică cei trei chefi trebuie să jurizeze farfuriile strict după gust și aspect, fără să știe cine este autorul farfuriei din fața lor. Astfel eu am ocazia să știu mai multe decât ei, pentru că eu îi văd pe concurenți înainte, stau de vorbă cu ei, le aflu poveștile de viață și trăirile pe care le încearcă înainte să intre la probă. Au fost mulți care m-au impresionat cu poveștile lor, unii care au dovedit o pasiune fără limite pentru bucătărie, alții care aveau nevoie de încurajare. Am astfel un atu în fața chefilor pentru că știu cine urmează să intre la gătit și de multe ori, în pauzele de filmare, facem glume și ne tachinăm pe acest subiect, tocmai pentru că ei habar nu au pe cine jurizează. E un format care m-a cucerit din prima”, mai spune Gina.

gina pistol - cutitgina pistol -chefi la cutite