Femeia de serviciu care a făcut furori la Românii au talent, făcută praf de directorul Operei din Cluj

Femeia de serviciu care a făcut furori la Românii au talent, făcută praf de directorul Operei din Cluj
loading...

Paula Rad, angajată ca femeie de serviciu la o firmă de publicitate, care a impresionat o țară întreagă cu vocea ei, vineri seară la Românii au talent, este făcută praf de directorul Operei Naționale din Cluj Napoca. Acesta spune că tânăra este mediocră și că a falsat.

A impresionat până la lacrimi jurații de la Românii au talent, dar nu și pe directorul Operei din Cluj. Invidios pe succesul tinerei refuzată de Operă, Florin Estefan, director al Operei Naționale din Cluj Napoca, spune că Paula a cântat mediocru.

”A cântat o arie pe care o cântă toate fetițele care au admitere în anul 1 la Conservator. A fost fălsuță și pe lângă toate cele a și “colaborat” cu compozitorul, aducându-și aportul muzical, acolo unde a greșit. O astfel de greșeală într-o arie atât de simplă, care este “fluierată” de toată lumea denotă faptul că pregătirea muzicală a domnișoarei lasă de dorit. Însă părerea noastră nu contează  atâta timp cât cei avizați precum “jurații” spun că e extraordinară. Aștept o cerere oficială din partea ei prin care își exprimă dorință pentru a fi ascultată, a spus Estefan, citat de actualdecluj.ro.

Opera Română din Cluj a dezmințit categoric faptul că Paula Rad a fost la o selecție pentru angajare la această instituție.

”Atragem atenția asupra faptului că nu există nicio mențiune asupra instituției la care domnișoara Paula Rad s-a adresat pentru o posibilă audiție”, susțin cei de la Opera Română din Cluj Napoca.

Paula Rad, tânăra din Zalău, care a absolvit Conservatorul de Muzică ”Gheorghe Dima”, din Cluj Napoca, a fost trimisă direct în semifinalele Românii au talent, de către Andra, întrucât jurata a apăsat butonul auriu.

Categories: SHOWBIZ

About Author

Comments

 1. Vasile
  Vasile 19 February, 2017, 23:13

  Ce ne mai miră când spunem Cluj sau Sibiu este același lucru spunem Emil Boc sau Klaus Iohanis fac orice pentru binele NEMȚILOR și răul ROMÂNILOR ( dezbinarea românilor ) sub sloganul “” trebuie să preluăm puterea “” .

  Reply this comment
 2. Vasile
  Vasile 19 February, 2017, 23:20

  Ce ne mai miră când spunem Cluj sau Sibiu este același lucru spunem Emil Boc sau Klaus Iohanis fac orice pentru binele NEMȚILOR și răul ROMÂNILOR ( dezbinarea românilor ) sub sloganul “” trebuie să preluăm puterea “” .MEDIOCRU ESTE DIRECTORUL OPEREI CLUJ .

  Reply this comment

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*