În aceastã searã, de la ora 20:00 pe Antena 1, se dã startul unei noi ediții imprevizibile a celui mai dur reality show, ,,Asia Express”. Până în acest moment, concurenții care au acceptat această provocare inedită s-au lovit de multe încercări în prima țară în care au ajuns, Vietnamul, iar oboseala, tensiunea și lipsa siguranței și-au spus cuvântul în fiecare probă.

Cu fizicul și psihicul devin din ce în ce mai slăbite, după zile lungi în care s-au întrecut cot la cot în ploaie torențială și în condiții care le-au testat constant limitele, concurenții par să fi ajuns la capătul puterilor. În ediția din această seară, Daniela Crudu recunoaște că jocul începe să o depășească și îi mărturisește în lacrimi Vicăi Blochina că își dorește să renunțe la cursă: ,,Nu îmi doresc să mai rămân aici, consider că am văzut tot ce era de văzut”, afirmă aceasta.

Ziua începe cu un dezavantaj pentru fete, care vor pleca cu o întârziere de treizeci de minute, din cauza faptului că au ales să doarmă în casa de oaspeți pusă la dispoziția concurenților, nemaiavând resurse de energie să își găsească un loc de înnoptat la localnicii vietnamezi. Celălalte echipe au ales să își caute singure cazare, așa că vor începe cursa rând pe rând, la o distanță de doar două minute. Cu nervii întinși la maximum și cu un dezavantaj imens, relația lor va fi pusă în această seară la un test imens: vor avea de decis împreună dacă vor să mai continue competiția. ,,Dacă tu vrei acasă, aștept să mă duci acasă!” – acestea sunt cuvintele Vicăi în momentul în care vede că prietena sa nu își mai dorește să lupte în această competiție. Având în vedere că ,,Asia Express este un joc de echipă, jocul nu va mai putea continua în cazul în care unul dintre coechipieri dorește să renunțe la cursă.

Până în acest moment, fiecare dintre concurente a trecut prin momente mai dificile, dar avantajul lor a fost că au găsit puterea să apese și mai tare pe accelerație în momentul în care cealaltă părea să cedeze. În seara aceasta, totuși, jocul pare să se schimbe, iar Vica îi va mărturisi Danielei că pentru ea competiția devine și mai dificilă fără susținerea prietenei sale: ,,Vreau să văd că te implici, nu pot să duc totul singură, nici fizic, nici psihic.  Neputincioasă, cu ochii în lacrimi și cu dorința de a continua jocul alături de Daniela, Vica Blochina va trece prin momente extrem de dificile.

Cu toate acestea, decizia de a rămâne în competiția Asia Express va sta în mâinile Danielei, care mărturisește că nu se mai vede continuând această provocare. Ce decizie va lua, cum va reacționa prietena sa, Vica, și care este verdictul acestei seri, telespectatorii Antena 1 pot vedea de la ora 20:00, într-o nouă ediție a unui reality show care se dovește a fi un test