Dani Oțil merge la salină ca să se joace cu mămicile

Dani Oțil merge la salină ca să se joace cu mămicile
loading...

În cadrul rubricii „Bună dimineața, sănătate”, pe care o realizează pentru „Neatza” Simona Bălănescu, și care a avut, drept subiect, terapia în salină, la care merg atât adulții, cât și copiii, Dani Oțil a povestit telespectatorilor experiențele pe care le-a trăit în cele câteva ședințe de ozonoterapie și crioterapie la care a decis să ia parte relativ recent.

Astfel, telespectatorii au aflat cum, la ședință de ozonoterapie, Dani a fost invitat gol pușcă într-o capsulă care se închidea în dreptul gâtului.

Mai mult decât atât, în timpul în care Dani stătea complet dezbrăcat în capsulă, o asistentă „extraordinar de dragută” l-a ținut de vorbă, ca să nu se plictisească.

Capsula nu era transparentă, din fericire, ceea ce s-a dovedit un real noroc atât pentru Dani, cât și pentru toți ceilalți clienți, în general.

Detaliile despre ședința de crioterapie n-au mai fost, însă, la fel de generoase; Dani Otil a punctat doar faptul că s-a simțit precum o broască țestoasă.

În finalul emisiunii, Dani și-a manifestat tentația de a participa și la câteva ședințe în salină: „O să mă duc la salină, să mă joc cu mămicile, deși m-am cam dezobișnuit s-o fac, în ultima vreme”, a precizat matinalul Antenei 1.

Categories: SHOWBIZ

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*