Sunteti pregatit sa va achizitionati un camion nou, cu performante superioare celor pe care le detineti in acest moment si care sa va ofere o perspectiva economica mult mai buna pentru business-ul pe care il detineti? Nimic mai simplu!

Piata de camioane noi si rulate din Romania este extrem de ofertanta, atat pe partea de vanzari traditionale cat si pe partea de online.

Unul dintre numele de top din domeniul transporturilor de mare tonaj, prezent pe piata din Romania de peste 17 de ani, este gama de camioane DAF. DAF este comercializat in Romania in exclusivitate, de 17 ani, de catre EVW Holding prin divizia sa EVW Trucks, care ofera pe categoria camioane de vanzare atat camioane noi cat si camioane rulate.

EVW Holding ofera un parc auto extrem de amplu si ofertant, astfel ca in functie de bugetul pe care il aveti la dispozitie pentru achizitionarera unui camion nou, puteti cumpara fie un camion DAF, fie unul dintre celelalte branduri comercializate de EVW Holding, in conditiile cele mai bune de calitate si de siguranta.

Autocamioanele comercializate de DAF Trucks respecta noile normative Euro 6 in materie de poluare. Astfel, sunt disponibile noile modele DAF LF, dar si modelele DAF XF si CF.

Daca nu dispuneti inca de bugetul necesar achizitionarii unui autocamion mou, insa va doriti sa faceti o astfel de investitie, divizia de consultanta si finantare de la DAF poate veni in sprijinul clientilor sai cu solutii personalizate si flexibile, astfel incat sa va puteti achizitiona vehiculul dorit.

Misiunea DAF Trucks nu se incheie dupa ce v-ati achizitionat camionul dorit, ci continua datorita diviziei DAF Multisuport, care ofera servicii de asistenta in trafic, care sa aduca un plus valoare afacerii pe care o aveti. Astfel, orice client poate beneficia de reparatii si mentenanta DAF, in cadrul unui program care isi propune sa ajute clientii sa organizeze cat mai bine cheltuielile lunare de intretinere si sa previna surprizele ce se pot ivi.

De asemenea, daca aveti probleme legate de functionarea camioanelor DAF in afara tarii, nu trebuie sa va faceti griji, pentru ca exista DAF International Trucks Service, un serviciu de asistenta service pentru incidentele care pot aparea in legatura cu vehicule DAF pe intregul teritoriu al Europei. Practic, International Trucks Service al celor de la DAF este un real partener de drum, fie ca aveti defectiuni, fie ca aveti nevoie de asistenta la drum.