Dezvăluire bombă în cetatea filmului american. Celebrul actor Tom Cruise după care au suspinat și încă mai suspină milioane de femei din lumea întreagă, este gay și se iubește de 30 de ani cu actorul John Travolta.

Actorii Tom Cruise şi John Travolta sunt bănuiţi că ar fi trăit o poveste de dragoste în ultimii 30 de ani, deși cei doi au trăit vieţi separate şi au fost însurați și au și copii.

Revista Star din SUA a dat în vileag relația amoroasă dintre Tom Cruise şi John Travolta. Începutul poveştii lor de dragoste se petrecea în anul 1985, perioadă în care Tom Cruise cucerea inimile femeilor din toată lumea, datorită rolului din Top Gun, iar John Travolta avea o relaţie amoroasă de faţadă cu actriţa Brooke Shields.

Cei doi s-au cunoscut la o sală de fitness din Oregon, unde John Travolta se antrena pentru rolul din „Perfect” iar şi Tom Cruise pentru rolul din celebrul film „Top Gun”.

Amândoi erau deja adepţi ai scientologiei, iar John Travolta era într-o relaţie amoroasă de ochii lumii cu Brooke Shields. Travolta îşi luase licenţa de pilot, iar Tom încă învăţa pentru a putea zbura. A fost suficient să zboare împreună din LA către Oregon pentru ca între ei să se înfiripe ceva.

Pe lângă actorie, pe cei doi îi lega și pasiunea pentru zbor dar și religia, amândoi erau adepţi ai scientologiei. Așadar, cu atâtea lucruri și pasiuni în comun, le-a fost ușor să lege o poveste de dragoste.

Potrivit revistei americane, întâlnirile amoroase dintre cei doi actori au continuat, în ciuda faptului că Tom Cruise a fost căsătorit între 1987 şi 1990 cu Mimi Rogers, între 1990 şi 2001 cu Nicole Kidman şi între 2006 şi 2012 cu Katie Holmes, iar ultima i-a dăruit-o pe Suri.

Cei doi continuau să pozeze în bărbaţi fatali pentru a obţine roluri bănoase, în timp ce în viaţa privată aveau o altă orientare sexuală. În ciuda faptului că a fost acuzat că ar fi avut relaţii cu un maseur, un pilot şi un tânăr antrenor de fitness, Travolta nu şi-a recunoscut niciodată adevărata orientare sexuală. Nici Tom Cruise nu a recunoscut vreodată că e bisexual.

Doug Gotterba, un fost pilot şi angajat al lui Travolta face dezvăluiri incendiare despre actor, într- o carte autobiografică în care oferă detalii picante din relaţia amoroasă pe care ar fi avut-o cu el timp de şase ani.

Gotterba povesteşte despre presupusa iubire pe care a trăit-o cu Travolta: Îmi pare rău pentru soţia lui John. Kelly e o femeie minunată. Suferă enorm din cauza faptului că Travolta e demascat ca fiind bisexual. Dar trebuie să ştie că John vâna bărbaţi pe stradă ca să facă sex cu ei.

Pilotul povesteşte şi despre orgiile pe care starul din “Pulp Fiction” le organiza când făcea duş şi despre partidele de sex nebun prin camere de hotel, care uneori se lăsau cu răni fizice şi mobilier avariat.