Adolescența este cea mai frumoasă vârstă pentru o fată, de aceea trebuie marcată numai de evenimente frumoase. De ziua ei, ori pentru sărbătorirea oricărei alte ocazii importante din viața adolescentei tale, organizează-i o super petrecere, alături de prietenele ei. Iată cum poți să planifici o seară a fetelor în care distracția să fie pe cinste!

  • Cumpără flori

Fă-i o supriză și decorează-i camera cu o mulțime de flori! Fetelor le plac florile, de aceea cu siguranță că se va bucura de gestul tău. Poți alege buchete ori aranjamente din florile ei preferate, sau te poți juca, mixând diverse tipuri de flori în combinații cât mai colorate și mai parfumate. Poți comanda online buchete de flori, dacă nu dispui de timpul necesar pentru a căuta prin florării, pe care le vei primi chiar la tine acasă. De asemenea, oferă-le ei și prietenelor invitate coronițe de flori pe care le pot folosi drept accesorii pentru păr. Răsfața-ți adolescenta și arată-i toată dăruirea și dragostea ta, făcându-i cadou aranjamente florale!

  • Oferă-i produse cosmetice

Frumusețea este idealul către care tinde orice fată aflată la vârsta adolescenței, iar ritualurile de beauty încep să devină o preocupare în această perioadă. De la o seară a fetelor băieții lipsesc, însa produsele de machiaj și cele cosmetice sunt clar un must. Pune la dispoziția fetelor produse cu care să se răsfețe, cum ar fi diverse măști cosmetice ori produse de make-up. În plus, poți să pregătești mici punguțe cu câteva produse de beauty pe care să le dăruiești fetelor și care să țină loc de give-away-uri.

  • Comandă mâncare

Pentru o petrecere de fete nici măcar nu este nevoie să gătești. Totodată, nici nu este indicat, mai ales dacă nu cunoști foarte bine gusturile culinare ale invitatelor. O alternativă foarte bună este să comanzi pizza online. Stabilește doar ce sortiment vei alege și alege o pizzerie care face livrări.

Nu-i așa că nu credeai cp este așa de ușor să organizezi o seară a fetelor?

Sursă foto: http://img.thrfun.com