CULTURĂ-FILM

Biblioteca unui iubitor de lectură este un sanctuar al gândurilor, al emoțiilor și al experiențelor umane. Dincolo de trenduri și noutăți editoriale, există romane care au depășit testul timpului, devenind adevărate repere culturale. Aceste opere nemuritoare sunt ferestre deschise către epoci, societăți și vieți diferite, oferindu-ne lecții de viață, deAfla mai multe!

În calitate de angajat, este important să folosiți beneficiile pe care vi le oferă o companie. Unele dintre aceste beneficii includ zilele libere personale, care vă ajută să vă reîncărcați și să fiți mai productivi atunci când vă întoarceți la serviciu. Înțelegerea a ceea ce trebuie să faceți în zileleAfla mai multe!

BARBIE este filmul cu cele mai multe nominalizări la Globurile de Aur anul acesta. BARBIE este filmul care a depășit suma de un miliard de dolari din încasări. BARBIE este lansarea globală cu cele mai mari încasări din istoria de 100 de ani a studioului Warner Bros. Pictures, parte a Warner Bros. Discovery. Coloana sonoră BARBIE aAfla mai multe!

Beko, unul dintre liderii globali ai industriei de electrocasnice, lansează în România prima sa expoziție de artă cu imagini generate de inteligența artificială, cu scopul de a transmite un mesaj de impact despre importanța conservării apei. Expoziția este organizată împreună cu Muzeul Imersiv al Noilor Arte (MINA), primul spațiu imersivAfla mai multe!

Pasiunea pentru desen și pictură poate fi un drum plin de satisfacții, dar poate fi și presărat cu provocări pentru un începător. Iată care sunt instrumentele de bază necesare în această călătorie creativă și cum să le alegi în funcție de tehnicile folosite de tine sau de copilul tău! 1.Afla mai multe!

Două recitaluri extraordinare, Ritmuri de jazz românesc la UNESCO/ Ritmuri de jazz românesc la Paris, semnate Nadia Trohin (voce), Mircea Tiberian (pian), Sorina Rotaru (voce), Cătălin Răducanu (pian), Oleg Lascu (contrabas), au avut loc la Paris, pe 7 noiembrie la Sala Mare a UNESCO, în faţa unei săli de aproape 2000 de persoane și pe 8 noiembrie la Palatul Béhague. Cele douăAfla mai multe!

BETANO, operator european de top al industriei de pariuri sportive & cazinou online, susține filmul „Mai Departe”, creat și produs de Tedy Necula, care spune povestea uimitoare a vieții jucătorului de rugby George Baltă. Filmul intră în cinematografe pe 27 octombrie și prezintă călătoria incredibilă a jucătorului, care, după unAfla mai multe!

Pictorul național Nicolae Grigorescu a îmbogățit cultura românească, transformând tema „carului cu boi” în brandul artei românești. Deosebite opere de artă, care ilustrează tema preferată a artistului, și-au găsit locul în marile muzee ale țării sau în colecții private. De-a lungul timpului, impresionante capodopere semnate de artist au circulat înAfla mai multe!

București, 5 octombrie 2023. Asociația Elite Art Club organizează luni, 9 octombrie, începând cu ora 18:00, în Sala Librărie, de la ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București, vernisajul expoziției de artă generativă ce reunește lucrările realizate de participanții din cadrul proiectului NextGeneration. Expoziția va fi deschisă publicului larg, cuAfla mai multe!

Top 100 Mari Maeștri ai Artei Românești, capodopere de valoare muzeală și colecții importante se reunesc la Palatul Cesianu-Racoviță în cea mai mare expoziție de opere de artă de patrimoniu, cu o valoare de peste 1 milion de euro. Expoziția, deschisă astăzi, va preceda „Licitația de Toamnă – Top 100Afla mai multe!