Concepţii şi mituri demontate de Lucky Studio

Concepţii şi mituri demontate de Lucky Studio
loading...

Ce presupune munca într-un studio de videochat? Foarte mulţi îşi pun această întrebare, dar foarte puţini găsesc răspunsul corect şi complet. Pentru a vedea exact la ce standarde trebuie să se ridice în momentul de faţă un astfel de angajator, am cerut părerea reprezentanţilor Lucky Studio, un studio de videochat de nivel premium, din Iaşi.

Recunoscut şi la nivel naţional ca fiind unul din cele mai mari studiouri de videochat, care asigură de asemenea toate condiţiile pentru ca munca modelelor să fie mai mult decât plăcută, Lucky Studio efectiv depăşeşte orice aşteptări.

Vizita la Lucky Studio ne-a lămurit pe deplin. Din păcate, jumătate din staff a trebuit să aştepte afară. Motivul a fost unul oarecum surprinzător, ni l-a explicat managera: „Lucky Studio are o politică pe care o respectă încă de la înfiinţare: bărbaţii nu au acces în studio, pentru ca modelele să nu se simtă stânjenite de prezenţa lor. Singurii bărbaţi din studio sunt admiratorii cu care fetele discută în mediul virtual.”

Zâmbind, aceeaşi manageră ne-a prezentat mai apoi întregul mecanism conceput de Lucky Studio pentru ca fetele şi femeile angajate să aibă parte de maximum de confort. Am pornit fără să vrem de la partea financiară – câteva fete îşi aşteptau plata: „Am conceput pentru fete sistemul de plată la zi, după fiecare tură lucrată chiar, în aşa fel încât de fiecare dată sunt sigure că sunt plătite la timp.”. După ce ieşeau din studio cu sume de câteva sute de lei – uimitor de bine, chiar dacă managera ne-a spus că erau modele relativ nou angajate – erau preluate de una din maşinile Lucky Studio şi transportate gratuit. Pentru siguranţă, aceste maşini erau conduse de asemenea de femei.

Schimbul de tură a însemnat, pe lângă fetele ce terminaseră tura şi altele care abia începeau. Nu intrau însă în camerele în care lucrau înainte de a fi răsfăţate şi aranjate cu sesiuni de make-up puse la dispoziţie – din nou gratuit – de Lucky Studio.

La fel ca şi într-un vis prea frumos din care parcă nu îţi mai vine să te trezeşti, am vizitat şi câteva din camerele în care lucrau modelele. Decorate şi aranjate asemenea celor din reviste de specialitate, într-un lux desăvârşit şi o eleganţă rafinată, camerele impresionează pe oricine.

Mitul conform căruia modelelor li se impun anumite lucruri la un astfel de job ne-a fost demontat de asemenea. Libertatea de a alege este oferită tuturor modelelor Lucky Studio: de la libertatea alegerii programului până la alegerea camerei în care lucrează, de la libertatea de a alege să lucreze pe profil adult sau non-adult până la cea de a renunţa oricând.

Vizita noastră s-a încheiat cu o mică petrecere la care am fost, fără să vrem, invitate. Era ziua de naştere a unui model Lucky Studio. „Aproape zilnic avem câte o sărbătorită, deci un motiv de bucurie în plus.”, ne spune aceeaşi manageră.

Job-ul de model de videochat se pare că nu implică restricţii sau constrângeri şi este în fapt o alegere. Cazul Lucky Studio Iaşi ne-a lămurit pe deplin ce înseamnă să lucrezi într-un studio de videochat premium.

poza 11Mysterious woman in black hat. Red lips

Categories: LIFE

About Author

Comments

 1. amalia
  amalia 18 October, 2015, 21:08

  deci daca nu ma pricep sa ma machiez si vreau sa ma angajez ce fac?

  Reply this comment
 2. Marinela
  Marinela 18 October, 2015, 21:09

  nu trebuie sa te machiezi tu ca te machiaza niste tipe inainte sa intri in tura..iti aranjeaza parul etc..

  Reply this comment
 3. Iustina
  Iustina 18 October, 2015, 21:12

  am fost si eu la lucky intr-un vizita si mi s-a parut atat de frumos

  Reply this comment
 4. Alberta
  Alberta 18 October, 2015, 21:15

  se merita sa mergi cel putin o data in viata la cei de la lucky macar sa vezi cateva locuri de revista

  Reply this comment
 5. Roberta
  Roberta 18 October, 2015, 21:16

  Am si eu o intrebare: stie cineva cat se poate castiga cel mai mult?

  Reply this comment
 6. Sandra
  Sandra 18 October, 2015, 21:17

  din cate stiu era o tipa care a castigat in jur de 6400 de lei intr-o zi, intr-o tura de munca

  Reply this comment
 7. valentyna
  valentyna 18 October, 2015, 21:18

  6400de lei intr-o zi? mi se pare de domeniul fantasticului..

  Reply this comment
 8. Maia
  Maia 18 October, 2015, 21:19

  asa este. Stiu si eu ca era o tipa care a castigat atatia bani intr-o zi si daca nu ma inasel a si aparut lla stiri si povestea

  Reply this comment
 9. Viorica
  Viorica 18 October, 2015, 21:20

  Mamaaaaaa! Va dati seama cati bani intr-o zi? Super. Bravo fetelor care pot face asta

  Reply this comment

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*