După ce a gustat un deşert special la un restaurant, Carmen Brumă l-a reinterpretat într-o varianta originală, cu mai puţine calorii.

Carmen Brumă a fost gazda evenimentului de degustare a desertului special, a fost o prezenţa extrem de plăcută. Îmbrăcată într-o rochie lungă, de culoare neagră, cu spatele gol, care i-a pus în evidenţă talia de viespe, bine lucrată la sala, de parcă nici nu ai fi zis că a născut acum 9 luni, Carmen le-a explicat invitaţilor cât de mult i-a plăcut Tarta Caprese şi cum a găsit soluţia de a-i schimba ingredientele pentru a o transformă într-un deşert perfect, cu mai puţine calorii.

Ingredientele iniţiale pentru Tarta Caprese sunt următoarele: 300g făină de migdale, 250 g unt, 250 g Ciocolată neagră 85%, 200g zahăr tos, 5 ouă, Zahăr pudra vanilat pt ornare

Carmen Brumă a propus însă înlocuirea zahărului cu xylitol şi a adăugat la reţetă şi în jur de 50-100 g. de făină de cânepă, care nu lipsetse, de regulă, din alimentaţia ei.

“Reţeta iniţială era acceptabilă din punct de vedere caloric. Eu am propus să punem xylitol în loc de zahăr şi să adăugăm şi puţină făină de cânepă, în jur de 50-100 g. Jubilee e preocupat să satisfacă gusturi cât mai diverse şi exigenţe, iar Tarta Caprese mi s-a părut un deşert rafinat şi uşor de digerat. O să-i prepar acest deşert şi lui Vlăduţ, dar după ce va împlini doi ani”, a mărturisit Carmen Brumă.

Iuliana Tudor, Anca Serea, MasterChef Petru Buiucă, Alexandra Bădoi, Anamaria Ferentz, Jorje, Adina Halas, Julia Jianu, Claudia Pavel- Creăm, Geanina Corondan, Annes, soprana Ianna şi Alina Laufer au degustat aseară Tarta Caprese de la Jubile, realizată după reţeta lui Carmen Brumă. Şi au lăudat-o!

desert carmen bruma