BREAKING NEWS – Cutremur puternic în România

BREAKING NEWS – Cutremur puternic în România
loading...

Un cutremur puternic s-a produs marți noapte în România. Seismul s-a resimțit puternic și în Capitala României. Preț de 20 de secunde, seismul a zguduit clădirile din București. Seismul a avut o intensitate de 5,6 grade pe Scara Richter. Este cel mai puternic cutremur produs în România în anul 2016.

Seismul s-a produs la ora 01.20, ora României. Cutremurul s-a resimțit puternic în București, Brașov, Constanța, Craiova, Iași și Chișinău.

Potrivit datelor furnizate de Institutul Național de Fizică a Pământului, seismul s-a produs la ora 01.20.55, în zona seismică Vrancea, la o adâncime de 97 de kilometri și că intensitatea cutremurului a fost de 5,4 grade pe Scara Richter.

Institutul american de Fizică a Pământului susține că Epicentrul a fost localizat la 6 kilometri vest de Nereju și la o adâncime de 81 de kilometri și a avut o intensitate de 5,6 grade pe Richter.

Cutremurul s-a resimțit și în județele Vrancea, Buzău, Galați, Dâmbovița. Nu s-au înregistrat victime sau pagube materiale.

Site-ul oficial al Institutului Național de Fizica Pământului a picat și nu a putut fi accesibil preț de 20 de minute.

Cel mai important seism din acest an avusese loc pe 24 septembrie, la ora locală 2:11, în zona Vrancea, cu o magnitudine de 5,3 grade pe Richter.

unda-cutremur-romania

Categories: ȘTIRI

About Author

Comments

  1. Radu
    Radu 28 December, 2016, 08:05

    Vad ca de Constanta nu se spune nimic in Știrea aceasta de cutremur deși s a simntit foarte puternic. Se mișcau ușile la dulapuri .

    Reply this comment

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*