Bărbăția l-a dat de gol pe Ronaldo | I s-a sculat penisul când se îmbrățișa cu un bărbat

Bărbăția l-a dat de gol pe Ronaldo | I s-a sculat penisul când se îmbrățișa cu un bărbat
loading...

Cristiano Ronaldo, unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume, este gay. Bărbăția l-a trădat î momentul în care se îmbrățișa cu un bărbat. Atacantul Realului a fost fotografiat de paparazzi în momentul în care îl lua în brațe pe un bărbat de culoare iar penisul mai avea puțin și exploda din chiloți.

Ronaldo, idolul femeilor din lume, este gay. Cristiano Ronaldo nu mai poate nega faptul că este atras de bărbați. Lucrurile sunt mai mult decât evidente.

De curând, atacantul clubului Real Madrid a fost fotografiat în timp ce lua în brațe un bărbat de culoare iar penisul său își făcea de cap.

În fotografie se vede clar că fotbalistul are erecție în momentul în care îl atinge pe celălalt bărbat și că nu își mai poate ascunde penisul în pantalonii scurți.

Încercând să facă mișto de zvonurile privind orientarea lui sexuală, fotbalistul a alimentat el însuși speculațiile.

Ronaldo a postat pe facebook fotografii în care apare alături de Hari în ipostaze provocatoare, însoțite de texte gen ”proaspăt căsătoriți”.

Zvonuri circulau de mai multă vreme, dar acum acum se vorbește deschis.

Într-o emisiune de sport la postul tv francez “D8″, realizatoarea Estelle Denis și colaboratorul Daniel Riolo au discutat despre relația amoroasă pe care atacantul Realului ar avea-o cu kick-boxerul Badr Hari, pe care-l vizitează frecvent în Maroc.

Însuși CR7 le-a dat apă la moară cîrcotașilor, postînd fotografii în care apare alături de Hari în ipostaze provocatoare, însoțite de texte gen “proaspăt căsătoriți” sau “nuntă”.

Vestea ar putea fi o adevărată lovitură pentru Marisa, fiica impresarului său, Jorge Mendes, despre care s-a scris că ar trăi o poveste de dragoste cu internaționalul portughez.

cristiano ronaldo

Categories: LIFE

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*