Inventivitatea românilor pare să nu aibă limite. Un grup de români au dat lovitura anului în România, profitând de schimbarea orei. Au jucat la pariuri și au câștigat o sumă fabuloasă de bani.

Victima românilor este o agenție de pariuri deținută în comuna Mușetești, județul Gorj, de unul dintre cei mai mari operatori de jocuri de noroc din România.

Românul, aflat în agenție a observat că sistemul informatic nu actualizase automat ora de vară și a plasat mai multe tichete vizând extragerile Loteriei din Grecia, după ce aflase, probabil din mediul online, rezultatele acestora.

Angajata respectivei agenții a plătit apoi, fără să suspecteze nimic anormal, câștiguri de zeci de mii de lei, până la epuizarea resurselor financiare ale locației.

Iar cum românul nu este numai inventiv ci și generos, gorjanul și-a chemat și prietenii, astfel că, în scurt timp, 15-20 de persoane au intrat în agenție pentru a miza pe același eveniment.Totul a culminat cu frustrarea acestora de a nu-și putea încasa “câștigurile”, fondurile agenției fiind terminate, fapt pentru care au solicitat intervenţia poliţiei.

Reprezentanții companiei au reușit să elucideze misterul fabuloaselor câștiguri în serie de la Mușetești și a acordat, conform regulamentului de joc, cotă 1 pe respectivul eveniment – posibilitatea pentru cei care au mizat să-și recupereze banii pariați, nu însă și presupusele câștiguri.

Compania informeaza ca se va adresa și organelor de poliție, dat fiind că multe tichete fuseseră deja plătite, ceea ce se constituie într-un evident demers de fraudare a companiei de către respectivii indivizi. Iar frauda va fi simplu de demonstrat, respectiv prin ora de pe tichetele de joc emise, care sunt ulterioare efectuării extragerii din Grecia, precum și prin înregistrările camerelor de supraveghere din agenția de la Mușețești.