Ai dori sa ai casa curate tot timpul? Sa gasesti mereu o curatenie impecabila in oricare incapere si sa fii sigura in orice moment al zilei ca praful si oricare alte impuritati vor fi aspirate? In acest caz, un aspirator robot te va ajuta sa scapi de multe griji cu privirea la curatenia din casa ta.

Tehnologiile moderne permit foarte multe functii pe care ar putea sa le indeplineasca un aspirator robot, inclusiv atunci cand tu nu esti acasa, el ar putea fi programat astfel incat sa curete incaperea, indiferent daca este vorba despre podea sau despre covoare. Gama variata de modele de aspiratoare robot pentru casa ta te va pune in dificultatea de a te decide. Depinde foarte mult de dimensiunile casei, deoarece fiecare aspirator robot poate aspira doar o anumita suprafata, de aceea, la achizitionarea unui produs de acest fel este foarte important sa calculati suprafata care ati dori sa fie curatata, dar, de asemenea, ati putea sa ii facilitati accesul robotelului in alte incaperi, deoarece acesta nu poate depasi praguri mai mari de anumite dimensiuni.

Datorita dimensiunilor sale, un aspirator robot va ajunge cu usurinta sub mobilier, de aceea tot praful din casa va fi aspirat, nu doar cel la vedere. De asemenea, robotelul va aspira nu doar praful de pe podea, ci si pe cel de pe covoare. Datorita unui sistem tehnologic bine pus la punct, acesta poate fi programat sa aspire la orice ora, chiar daca tu nu esti acasa.

Chiar si in lipsa ta aspiratorul robot poate curata toata casa

Daca vrei sa te bucuri de curatenie atunci cand te intorci acasa de la serviciu, poti programa robotul sa aspire praful in timp ce tu esti plecata. De asemenea, un aspirator robot are un sistem inteligent de recunoastere a momentului cand i se descarca bateria si acesta se indreapta spre sursa de energie. Incarcarea robotului dureaza cam patru ore, in schimb, acesta poate functiona mult timp, executand o serie de miscari de aspirare mai complexe, pentru a putea aspira tot praful.

Un aspirator robot are si senzori anti coliziune, pentru a nu se lovi de pereti sau mobilier, de aceea nu ar trebui sa iti faci griji in privinta acestui fapt. De asemenea, unii roboti sunt recomandati special pentru casele in care sunt animale de companie, deoarece aspira mai bine parul, altele au diferite alte functii, cum ar fi cea de mop uscat, care asigura o curatare impecabila in toata casa.