Artiștii se întrec pentru trofeul Vedetelion la  Antena Stars

Artiștii se întrec pentru trofeul Vedetelion la  Antena Stars
loading...

Antena Stars a pregătit un program maraton pentru Noaptea dintre Ani, un spectacol ce va dura până la 6 dimineața. Show-ul se va desfășura sub forma unei competiții între familii celebre de artiști și prietenii lor.

Muzică de petrecere, umor, momente surpriză și provocări de tot felul la care vor fi supuși artiștii sunt combinația perfecta pentru a sărbători cea mai lungă noapte din an.

Pentru a câștiga trofeul Vedetelion 2017, vedetele trebuie să arunce în luptă așii din mânecă, așa că platoul Antena Stars va fi plin de invitați surpriză.

Maestrul de ceremonii va fi Andrei Ștefănescu, iar juriul care va desemna marele castigator este format din Kamara, Minodora și Nadir.

In competiția Vedetelion 2017 intră familia Clejanilor și prietenii lor, Puiu Codreanu, Jean de la Craiova, Nicu Paleru, Fuego, Nae Nicolae ( iUmor), Daniela Crudu și Andreea Bălan, care se vor întrece cu Ileana Ciuculete, soțul ei Cornel Gales și susținătorii lor,  Adriana Antoni, Emilia Ghinescu, Elena Merisoreanu, Vali Vijelie, Angela Rusu și Lavinia Parva.

Cornelia și Lupu Rednic împreună cu Cristina Spatar, Nicola, Nicolae Datcu și Florin Vasilica se întrec și ei cu  Daniela Gyorfi și George Tal care sunt însoțiți de  prietenii lor, Constantin Magureanu, Neta Soare, Valentin Sanfira, Carmen Serban și mulți alții.

Categorii: MASS MEDIA

Autor

recentNEWS.ro

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro

Scrie un comentariu

<

15 + 1 =