Sambata aceasta, 12 ianuarie, la ora 20:00, la Kanal D va debuta cel de-al treilea sezon al celui mai iubit reality sportiv din Romania, “Exatlon”; competitia sportiva televizata va putea fi urmarita patru zile pe saptamana, de sambata pana marti. Zece Faimosi si zece Razboinici vor lua drumul Republicii Dominicane, acolo unde se vor duela pe traseele dificile, totul pentru marele premiu de 100.000 de Euro, cat si pentru apreciarea a milioane de fani.

Printre membrii Echipei Faimosilor se numara artistul Mario Fresh, atleta olimpica Andreea Arsine, iar lista continua cu una dintre cele mai apreciate cantarete din tara, AMI, care este hotarata sa demonstreze ca esentele tari se tin in sticlute mici. AMI a devenit cunoscuta publicului datorita vocii sale care s-a auzit pentru prima data in super hit-ul „Trumpet Lights“, piesa care a ajuns rapid la inimile publicului roman. Au urmat proiecte precum „Otra Vez“, „Playa En Costa Rica”, sau “Somnu` nu ma ia”. Colaborarile dintre Grasu XXL si AMI la piese precum „Deja Vu” sau „3 lucruri” au fost foarte apreciate de fani, iar reinterpretarea piesei Laurei Stoica, “Un actor grabit”, a sensibilizat publicul. Cea mai recenta colaborare a artistei ”Sunt bine”, cu Tostogan’S, a fost apreciata de public, reusind sa stranga peste 3 milioane de vizualizari.

„In adolescenta am trecut printr-o perioada in care eram mereu subestimata din cauza inaltimii, chiar si in cariera mea de artist mi s-a spus ca sunt prea mica si ca nu voi reusi niciodata sa razbat. Initial, am fost demoralizata si au inceput frustrarile. Dar, cu timpul, am privit latura pozitiva a acestor provocari si mi-am dat seama ca sunt un atu spre a ma ambitiona sa lupt si sa imi demonstrez, mie in primul rand, ca aceasta <imperfectiune> este ceea ce ma face speciala. E vorba despre acceptare, iubire de sine si curajul de a fi mereu autentic”, a spus AMI.

Frumoasa artista este pasionata de fitness si adepta unui stil de viata echilibrat, sanatos.

Nu ratati, din 12 ianuarie, de la ora 20:00, la Kanal D, cea mai fascinanta competitie sportiva televizata, „Exatlon”.