Alina Petrescu, numită de Sorin Grindeanu, Purtător de Cuvânt al Guvernului

Alina Petrescu, numită de Sorin Grindeanu, Purtător de Cuvânt al Guvernului
loading...

Jurnalista Alina Petrescu, este de azi, Purtător de Cuvânt al Guvernului României. Vineri, Alina Petrescu și-a anunțat plecarea de la Antena 3, luându-și la revedere în direct, de la colegii săi.

Premierul Sorin Grindeanu a numit-o astăzi pe Alina Petrescu în funcția de consilier de stat, purtător de cuvânt al Guvernului.

“Îmi doresc foarte mult ca transparența și comunicarea în timp real să fie două atribute principale ale Cabinetului pe care îl conduc. Este responsabilitatea noastră ca oamenii să fie informați corect despre măsurile care, de cele mai multe ori, au impact direct asupra vieții lor. Am încredere că Alina va ști să explice deciziile Guvernului și să facă înțeleasă activitatea echipei guvernamentale“, a declarat prim-ministrul Sorin Grindeanu.

Alina Petrescu are o experiență în presa de aproape 15 ani, debutând la TVR Internațional, lucrând apoi aproape doi ani în redacția EuroNews. Cea mai lungă perioadă, peste 10 ani, și-a petrecut-o însă la Antena 3, unde a realizat mai multe emisiuni. Ultima emisiune realizată la Antena 3 fiind ”Esențial”.

Categories: POLITICĂ

About Author

Comments

  1. Rent a car Bucuresti
    Rent a car Bucuresti 6 March, 2017, 22:48

    A facut o alegere foarte buna.

    Reply this comment

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*