Alba Blaj a pierdut finala Ligii Campionilor la volei feminin. VakifBank Istanbul a câştigat a patra oară, competiţia

Alba Blaj a pierdut finala Ligii Campionilor la volei feminin. VakifBank Istanbul a câştigat a patra oară, competiţia
loading...

Echipa Volei Alba Blaj a fost învinsă duminică seară, în finala Ligii Campionilor, disputată în Sala Polivalentă din Bucureşti, de către echipa turcă VakifBank Istanbul.

Voleibalistele de la Alba Blaj nu au avut nicio şansă în faţa puternicei echipe tuce, deţinătoare a trei trofee de Liga Campionilor. Voleibalistele echipei VakifBank Istanbul au jucat la un nivel superior echipei din Blaj şi au câştigat fără emoţii, finala.

Turcoaicele s-au impus în trei seturi, scor 25-17, 25-11 şi 25-17, câştigând astfel pentru a patra oară Liga Campionilor la volei feminin, devenind astfel cea mai puternică echipă de volei din Europa.

Volei Alba Blaj devine în premieră vicecampioană europeană la volei feminin, o performanţă istorică pentru sportul şi voleiul românesc.

Sâmbătă, Volei Alba Blaj a produs una dintre cele mai mari surprize din istoria voleiului feminin. Sportivele antrenate de sârbul Darko Zakoc au reușit ieri încă un miracol, învingând Galatasaray, în 4 seturi, scor 23-25, 25-17, 25-22, 25-22.

Categories: SPORT

About Author

Comments

  1. Rent a car Bucuresti
    Rent a car Bucuresti 7 May, 2018, 16:26

    O echipa foarte buna.

    Reply this comment

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*